Maastrichter Brigade, Historische Marechaussee
Home
Wij over onszelf
Geschiedenis
agenda
foto's
Evenementen
In de pers
Steun de Brigade
Sponsors en pilaren
Lid worden
Interessante links
Contact

  

Het is mogelijk om de Maastrichter Brigade te steunen

Hiervoor hebben wij uw hulp nodig. Wij zoeken pilaren die de Maastrichter Brigade geldelijk willen steunen. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunt u de Maastrichter Brigade steunen door sponsoring of privé een kleine donatie te storten op onze rekening. Ook willen wij onze bewapening historisch uitbreiden om nog beter voor de dag te komen. Wij willen karabijnen aanschaffen voor het uniform uit 1814 en ook vinden wij het belangrijk een historisch correcte Klewang aan te schaffen. Het aanschaffen van uniformen kost verschrikkelijk veel geld, dan hebben wij het nog niet over tenten, kookgerei, ransels, enz, enz. Wij vinden het belangrijk om een kloppend beeld te geven van de geschiedenis met in bijzonder die van de Koninklijke Marechaussee. Zo hebben wij plannen om de uniformering uit te breiden naar andere periodes, zoals bijvoorbeeld het uniform van 1844 tot 1867, ook willen wij gaan uitbreiden in ons ledenaantal.

Hoe kunt u de Maastrichter Brigade steunen en wat krijg u er voor terug. Wij kunnen natuurlijk geen namen van sponsoren op onze uniformen gaan dragen, wel hebben wij deze mooie site.

Mogelijkheid 1: Club van 50, betaal per jaar € 50,- om onze vereniging en een stuk geschiedenis levend te houden, u krijgt uw naam op de pilarenpagina met evt een link naar uw bedrijf.

Mogelijkheid 2: Een eenmalig sponsorbedrag en krijg uw naam op de sponsorpagina (minimaal € 50,-)

Mogelijkheid 3: Uw logo op een andere pagina van ons € 150,- per jaar

Mogelijkheid 4: een donatie van minimaal € 25,- voor het wapenfonds met het plaatsen van uw naam 

 

Mogelijkheid 5: Wordt pilaar van de Brigade voor minimaal € 10,- per jaar met vermelding van uw naam 

Mogelijkheid 6: Een eenmalige donatie

Maak het geld over op onze rekening (bankrekeningnummer: 542743787) met vermelding van welke mogelijkheid (nummer) met uw naam en adres en stuur via tabblad contact  uw evt. logo.   

                                                        

Zonder vrees en zonder blaam  | mb@maastrichter-brigade.eu